5/31/10

Accessoires voor mannen

Als we accessoires voor vrouwen zoeken, denken we vooral aan handtassen en schoenen. Ook een man aan je arm kan wel meetellen. Maar wat zijn nou de must haves voor een man?

Mobiele telefoon
Het design van je mobiele telefoon vertelt veel over je persoonlijkheid. Een Blackberry oogt heel zakelijk, terwijl een telefoon met touchscreen er heel speels en trendy uitziet. Ook andere gadgets als netbooks of de nieuwste Ipad vallen onder deze categorie.

Trend: maagdelijk wit


Veel designers gebruikten wit voor hun zomercollecties. Dat is zeker niet ongebruikelijk, wit staat namelijk prachtig op een zongebruinde huid! Kies voor stoffen met tule of kant voor een romantische meisjesachtige look. Ook stukken versierd met ruches of drapage zorgen voor een romantische touch. Wil je een wat stoerdere look, combineer je jurkje dan met een denim jasje, een riem of tas met studs en some killer heels!

Gespot: Jimmy Choo lookalikes

Ook helemaal weg van de prachtige schoenencollectie van Jimmy Choo? Wij ook! Helaas wel niet zo budgetvriendelijk voor de trendgevoelige portefeuille. StyleLab spotte deze lookalikes uit de pre-fallcollectie van JC bij New Look voor slechts €18. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit en bruin. Hebben!!

5/29/10

Antwerpen verwelkomt River Island

Eindelijk! De Britse winkelketen River Island opent voor het eerst in België een winkel in Antwerpen. De opening is gepland rond augustus/september en dat op de Meir naast de Zara. River Island is een trendy winkelconcept voor jonge mannen & vrouwen, budgetvriendelijk en volgt de nieuwste trends op de voet. Beslist een bezoekje waard dus als je in Antwerpen bent!

Kun je niet wachten? Breng dan alvast een bezoekje aan de website.

Hier alvast een voorsmaakje van enkele van mijn favorieten.



River Island en Primark hebben het ondertussen begrepen, Belgïe is een snel groeiende markt voor dit soort concepten. Nu nog Topshop en we zijn compleet! Met al die nieuwe winkels ziet het er toch naar uit dat ik naar Antwerpen zal moeten verhuizen, hopelijk staan er nog meer openingen gepland in België. Ik hou je op de hoogte!

Update: De officiële opening staat gepland voor zaterdag 4 september!

5/28/10

Madonna ontwerpt zonnebrillenlijn voor D&G

Madonna heeft een zonnebrillenlijn ontworpen voor het Italiaanse label D&G, genaamd MDG. De lijn bestaat uit 6 modellen in verschillende kleuren en komen in deze maand op de markt.

Schoenentrends 2010

Nog van plan nieuwe schoenen aan te schaffen, maar nog niet zeker wat je juist wil? Dan ben je bij StyleLab aan het juiste adres! We zetten even de trends van dit seizoen op een rijtje.

My thoughts on Eurovision 2010

I don't really like Eurovision. The quality of the songs are bad most of the time and don't get me started on the fairness of the voting. Because of that, I never watch it. But it's really hard to escape, since you hear and read about it everywhere.

5/27/10

7 For All Mankind opent flagshipstore in Antwerpen

Het luxe denimlabel 7 For All Mankind opent binnenkort de deuren van haar 2de flagshipstore in Antwerpen. Er was al een flagshipstore gevestigd in Parijs en er zijn nog plannen voor openingen in Milaan, Düsseldorf, Berlijn, Rome en Londen.

5/26/10

Skyy lanceert Sex and the City 2 wodka

De Sex and the City 2 -gekte slaat in als een bom. De langverwachte film ging gisteren al in première in New York en wordt op 2 juni in de Belgische bioscoopzalen verwacht. Speciaal voor deze gelegenheid ontwierp styliste Patricia Field in samenwerking met wodkamerk Skyy Vodka een limited edition SATC2 Skyy Vodkafles.

Marc Jacobs' 'Bang'

Marc Jacobs lanceert voor het eerst een mannengeur. En hoe! Hij poseerde namelijk zelf voor de campagne.. totally nude. In de campagne is te zien hoe hij naakt op een bed van zilveren Mylar ligt, met een grote versie van de flacon voor zich.

Abercrombie & Fitch opent nieuwe winkels

Het Amerikaanse Abercrombie & Fitch heeft plannen voor nieuwe winkels in Europa, Canada en Azië. Zo worden er dit jaar nog 25 winkels geopend in Denemarken, Canada en Japan (Fukuoka). In 2011 zijn er ook diverse openingen in Groot-Brittannië en op de Champs-Elysées in Parijs verwacht.

5/25/10

Versace telefoon


Menig designers deden het hen al voor, maar nu is het zover. Versace komt nu ook met een exclusieve designertelefoon, genaamd Versace Unique. Deze mobiele telefoon ontstond door een samenwerking tussen Versace en ModeLabs Group, die al eerder designertelefoons ontwikkelde voor Dior.

Dit hoog-technologisch meesterwerkje bestaat in zwart, roze, paars of bruin en is geconstrueerd uit keramische lakken of handgemaakte omlijstingen met een 18 karaat gouden afwerking of roestvrij staal. De rug is gemaakt uit handgemaakt leder en bedrukt met het Medusa hoofd. Het saffier kristallen scherm is krasvrij, glad en biedt een ideale geleiding en precieze controle van de touchphone interface.

Wil je dit pareltje aanschaffen, dan zul je toch wel diep in de buidel mogen tasten. Voor zo'n €5000 tot €5600 kun je deze telefoon vanaf juni aanschaffen bij de luxe sieraden- en horlogeboetieks en de Versace flagshipstores.

Zonnebrillen voor ieder gezicht

Daar we dit weekend de eerste zonnestralen hebben mogen verwelkomen, is het hoog tijd voor wat trends en stijltips betreffende het ultieme zomeraccessoire; de zonnebril!

5/21/10

Manolo Blahnik ontwerpt Coca-Cola Light flesje

Coca-Cola Light wordt 25 jaar en speciaal voor deze gelegenheid heeft het frisdrank-merk als onderdeel van de 'Celebrate Life' campagne een limited edition flesje laten ontwerpen door Manolo Blahnik, één van 's werelds meest beroemde schoenen-ontwerpers.

Het is al de 2de keer dat Blahnik een flesje mocht ontwerpen. Coca-Cola deed al eerder dergelijke stunts met ontwerpen van Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel, Roberto Cavalli & Moschino.

Trend: Accessoires van natuurlijke materialen


Diverse designers als Lanvin, Chanel, Bottega Veneta, Jimmy Choo, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana en Stella McCartney gingen vrolijk aan de slag met natuurlijke materialen als stro, raffia en kurk bij het ontwerpen van hun accessoires voor dit seizoen.

5/20/10

StyleLab finds: Sex and the City 2: The stories. The fashion. The adventure

Ooit al willen weten wat Carrie juist draagt om het vervolgens ook te kunnen aanschaffen? Dan is dit boek iets voor jou. Sex and the City 2: The stories. The fashion. The adventure. staat bomvol outfits uit de nieuwe SATC film en informatie waar je ze kunt kopen.

Event: Nationale Nina-dag met kortingen!

Opgelet shoppers! Zaterdag 22 mei is het nationale Nina-dag! Dit wil zeggen dat je in het hele land kunt shoppen met kortingen dankzij de Nina-shoppingkaart die je zaterdag bij Het Laatste Nieuws zult vinden. Wat betekent dit concreet?

5/19/10

MAC lanceert Disney make-up

Het Amerikaanse M.A.C. Cosmetics zal deze herfst een limited edition make-up collectie op de markt brengen in samenwerking met Disney. De collectie zal "Venomous Villains" heten en is gebaseerd op enkele slechterikken uit de Disneyfilms.

Kate Moss voor Topshop

Topmodel Kate Moss ontwierp opnieuw een collectie voor de Britse kleding-keten Topshop. De collectie bestaat uit o.a. max-jurken, gebloemde bloesjes en hotpants en is een mix van vintage geïnspireerde stijlen, stoffen en kleuren waar la Moss zo voor bekend is.

5/18/10

Trend: Bloemenprints


Dit seizoen mag je jezelf (letterlijk) opnieuw in de bloemetjes zetten. De bloemenprint is weer helemaal terug! We zagen de print voorbijkomen bij verschillende designers, zoals o.a. Alberta Ferretti, Christian Dior, Chanel, DKNY, Dolce & Gabbana, Etro, Marni Stella McCartney en Roberto Cavalli. Deze print is ideaal voor al wie haar vrouwelijkheid wenst te accentueren en zorgt voor het ultieme zomergevoel.

5/17/10

Beyoncé voor C&A

Beyoncé zal een kledinglijn ontwerpen voor de Nederlandse kledingketen C&A genaamd Deréon by Beyoncé. Deze lijn is afgeleid van 'House of Deréon, het label dat ze al sinds 2005 heeft samen met haar moeder. 

Trend: Tie-dye


De tie-dye maakt opnieuw een comeback dit seizoen. Veel designers lieten zich inspireren door de hippies uit de jaren '60 en brachten deze trend weer tot leven, weliswaar met een moderne twist. Deze bijzondere verftechniek zorgt voor unieke patronen en was heel poplulair in de jaren '80. 

5/16/10

Event: Black Eyed Peas afterparty @Noxx

The Black Eyed Peas geven woensdag 19 mei een optreden in het Antwerps Sportpaleis, voorafgegaan door optredens van DJ Poet en Cheryl Cole. Dit is het enige concert in de Benelux. Er zijn nog steeds tickets te verkrijgen!

5/15/10

Diane Kruger gezicht voor Calvin Klein's Beauty

De Duitse actrice Diane Kruger is het nieuwe gezicht van Calvin Klein's nieuwe parfum 'Beauty', dat dit najaar gelanceerd zal worden. Ze zal deze herfst wereldwijd te zien zijn in magazines en in een reclamespot. De release van het nieuwe parfum is ook gepland rond die tijd.

5/14/10

Delvaux lanceert zonnebrillenlijn

Het gaat goed met het Belgische luxe lederwarenmerk Delvaux. Na de lancering van hun juwelenlijn vorig jaar, komt het merk nu ook met een trendy zonnebrillenlijn op de markt.

StyleLab's visie op stijl & trends

Even een korte verduidelijking voor wat StyleLab staat en wat ik met StyleLab wil bereiken. Ik heb dit project opgestart 1, omdat ik van mode hou -obviously-, 2 omdat ik mijn stijltips wil overbrengen op anderen, die de mode zelf al dan niet volgen.

5/13/10

Armani ontwerpt opnieuw voor Lady Gaga

Nog meer Lady Gaga nieuws! Armani heeft opnieuw een unieke look ontworpen voor Lady Gaga voor haar optreden voor de TV-show 'American Idol'.

Chanel Cruise collection @ St.-Tropez


Eergisteren stelde Karl Lagerfeld zijn nieuwe Cruise collection voor in het mooie St.-Tropez. Modellen kwamen per motorboot aan in de haven, waar hij de genodigden op het terras van de Sénèquier -een beroemde tea room- had doen plaatsnemen. De collectie is gebaseerd op de jaren '60 en'70 en ademde werkelijk St.-Tropez met zijn luchtige maxi-jurken, chiffon tuniekjes, broeken met brede pijpen, metallic shorts, tweedjasjes en erg sexy badmode.

5/12/10

StyleLab finds: Fashionary


Vorige week gearriveerd met de post, het eerste schetsdagboek voor designers (in spé). Hou je, net als ik, ervan om je eigen designs neer te krabbelen? Dan is dit iets voor jou. Het staat bomvol voorgetekende silhouetten zodat je meteen aan de slag kunt. Daarnaast bevat het ook een index met 1200 merken, BMI systeem, meettools, 10 basispatronen, mode events, enz. ..

Meer info vind je hier, waar je hem ook voor $16 kunt bestellen.

OPI lanceert collectie Shrek nagellak


Op 14 juli komt de vierde en meteen ook laatste Shrek animatiefilm in de bioscoopzalen. OPI lanceert speciaal voor de film de Brights collectie, bestaande uit 6 kleurrijke limited edition nagellakken.

5/11/10

New Yorker goes Gaga


Lady Gaga is helemaal hot en dat beseffen ze maar al te goed bij de Duitse winkelketen New Yorker. Ze lanceerden een speciale Lady Gaga collectie bestaande uit 3 t-shirts en 2 tanktops met Lady Gaga print en kosten tussen €14,95 en €19,95.

Je kan de collectie vanaf half mei in alle Europese New Yorker filialen kopen, in België kun je hiervoor terecht in het Antwerpse filiaal. Alle stukken kun je ook op de site terugvinden.

Trend: Denim


Denim was wel heel erg vertegenwoordigd op de catwalk dit seizoen. D&G, Dsquared, G-Star, Jeremy Scott, Chloé, Ralph Lauren, Twenty8Twelve, House of Holland en Mulberry lieten allemaal hun visie op denim zien. Daarbij kwamen toch enkele nieuwe jeanstrends tevoorschijn die we jullie niet willen onthouden.

5/10/10

Trend: Short


Hotpants, korte shorts, tap pants, boy shorts, wielerbroekjes,.. we kunnen er niet omheen deze zomer. Als er één kledingstuk is die je dit seizoen absoluut in je kast moet hebben, dan is het wel de short.

5/9/10

Pixie Lott lanceert kledinglijn


De Britse zangeres Pixie Lott is pas 19 en staat pas 1 jaar in de spotlights. Toch mocht ze in samenwerking met het Britse merk Lipsy een kledingcollectie lanceren.

5/7/10

Frisse lentegeurtjes


De lente is het land! Vergeet dus niet naast je kleerkast ook je collectie geuren een update te geven. Gedaan met die zware wintergeuren en op naar lekker frisse lentegeurtjes!     (+ Nu heb je meteen ook wat inspiratie voor moederdag!)

Spotlight: DAY Birger et Mikkelsen

Met Spotlight krijg je een exclusieve sneak peak in de fashionlabo van StyleLab. We gaan op zoek naar de hipste merken, zowel nieuwkomers als verborgen schatten en we laten weten waar je ze kunt vinden. Voor de eerste Spotlight richten we meteen onze pijlen op het mooie DAY Birger et Mikkelsen.

5/6/10

Grote vangst voor H&M


Waarom één supermodel nemen als je er meteen 5 kunt krijgen? Zo moet ook H&M hebben gedacht toen ze maar in eens Daria Werbowy, Erin Wasson, Julia Stegner, Sasha Pivovarova en Lara Stone boekten voor hun nieuwe zomercampagne. De collectie bestaat vooral uit felle kleuren en veel prints voor zowel mannen als vrouwen.

Trend: marine


De zee is duidelijk een inspiratiebron geweest voor designers, want de marinelook is weer helemaal terug. StyleLab spotte deze matrozenmeisjes op de catwalks van o.a. Givenchy, Alexander Wang, Lacoste en Jean Paul Gaultier. Naast het traditionele navy-blauw met witte strepen zien we veel zwart, rood en grijs. Gouden accessoires maken deze look compleet!

Trendy zomerkapsels

Het is nog even wachten op de zon, met andere woorden je hebt dus nog wat tijd om te oefenen. Met de volgende kapsels zit je deze zomer alvast goed!

1. Vlechtwerk

De losse vlecht langs de schouder werd gespot op de catwalk van Alexander Wang en Dsquared.

Elle's stijltip:
"Om een mooie losse vlecht te krijgen heb je best lange haren. Je borstelt je haren goed uit en legt ze over een schouder. Verdeel je haren in drie stukken en begin te vlechten. De lokken niet te strak aantrekken maar goed los houden wanneer je vlecht is erg belangrijk. Laat enkele korte lokken vooraan los vallen, et voila..."


2. Knot

Deze simpele haarstijl is weer helemaal terug. De modellen van Lanvin kregen de hoge knot aangemeten. Is dat wat te extreem voor je, aarzel dan niet om te experimenteren. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor elke gelegenheid. Ook ideaal voor als je weer eens last hebt van een bad hair day.




3. Middenscheiding

Je kunt er haast niet meer omheen. De middenscheiding mag weer. Bij sluik of krullend, los of gebonden haar zoals bij Anna Sui of Dolce & Gabbana.









4. Haarband

De haarband is ideaal als je niet veel zin hebt om lang bezig te zijn met je haar, maar toch zin hebt in iets nieuws. Simpel wit of felle kleuren, versieringen met strikjes, bloemen, pailletjes of gebreide exemplaren, je hebt maar uit te kiezen..

Gespot bij: Bottega Veneta, Hermès


5/5/10

GossipGirl's Taylor Momsen voor New Look


Spotted. Little J. aka Taylor Momsen mag it-girls als Pixie Geldof, Alexa Chung en Agyness Deyn opvolgen als model voor de lentecampagne van de Britse modeketen New Look.

H&M stoomt je klaar voor de zomerfestivals!


Op 20 mei lanceert H&M hun 3de Fashion Against Aids collectie. Deze keer deed men geen beroep op celebrities bij het ontwerpen. Het Divided team creëerde een festival-geïnspireerde collectie, waarvan 25% van de opbrengst naar het HIV/AIDS fonds gaat.
Related Posts with Thumbnails