5/6/10

Trendy zomerkapsels

Het is nog even wachten op de zon, met andere woorden je hebt dus nog wat tijd om te oefenen. Met de volgende kapsels zit je deze zomer alvast goed!

1. Vlechtwerk

De losse vlecht langs de schouder werd gespot op de catwalk van Alexander Wang en Dsquared.

Elle's stijltip:
"Om een mooie losse vlecht te krijgen heb je best lange haren. Je borstelt je haren goed uit en legt ze over een schouder. Verdeel je haren in drie stukken en begin te vlechten. De lokken niet te strak aantrekken maar goed los houden wanneer je vlecht is erg belangrijk. Laat enkele korte lokken vooraan los vallen, et voila..."


2. Knot

Deze simpele haarstijl is weer helemaal terug. De modellen van Lanvin kregen de hoge knot aangemeten. Is dat wat te extreem voor je, aarzel dan niet om te experimenteren. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor elke gelegenheid. Ook ideaal voor als je weer eens last hebt van een bad hair day.




3. Middenscheiding

Je kunt er haast niet meer omheen. De middenscheiding mag weer. Bij sluik of krullend, los of gebonden haar zoals bij Anna Sui of Dolce & Gabbana.









4. Haarband

De haarband is ideaal als je niet veel zin hebt om lang bezig te zijn met je haar, maar toch zin hebt in iets nieuws. Simpel wit of felle kleuren, versieringen met strikjes, bloemen, pailletjes of gebreide exemplaren, je hebt maar uit te kiezen..

Gespot bij: Bottega Veneta, Hermès


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments! :)

Related Posts with Thumbnails